سئو چیست؟ هر آنچه که باید از سئوکار بدانید.
چگونه از یک وبسایت کسب درآمد کنیم عنوان بحث امروز ما در تیم تحریریه سئوکار است . و سعی داریم چگونگی انجام این کار را به طور خلاصه به شما ارائه دهیم پس در ادامه همراه ما باشید تا با ترفند ها ، تکنیک ها و روش های کسب درآمد از یک وبسایت آشنا شوید .
امروزه با گذر زمان، استفاده از اینترنت و دنیای مجازی به میزان قابل توجه ای مهم و جا افتاده است و در حال حاضر برای کوچکترین مسائل هم حتما یک جستجو در گوگل داریم ، با توجه به این میزان کاربران اینترنت در کل دنیا کسب و کار ایترنتی جایگاه ویژه خود را دارد و بسیاری از شرکت ها و سازمان ها با نام برند خود وارد اینترنت شده و محصولات و خدمات خود را به صورت آنلاین در اختیار مشتریان می گذارند و کسب درآمد مناسبی از این طریق دارند .
شاید در فضای خارج از وبسایت کسب و کار شما از سردمداران عرصه کارتان باشد اما این موضوع تضمین کننده نیسست که کسب و کار اینترنتی شما نیز رونق داشته باشد . باید در نظر داشته باشید که تعداد رقبا در اینترنت بسیار بیشتر به نظر میرسد پس باید همیشه آماده رقابت در بازار کار خود باشید تا سهم درآمد خود را کسب کنید . برای جا نماندن از این رقابت سخت و نفسگیر عملیاتی روی وبسایت کاری ما باید صورت گیرد که به آن سئو یا بهینه سازی موتور جستجو می گویند .
سئو چیست؟
آیا می دانید سئو چیست؟ سئو یا بهینه سازی موتور جستجو فرآیند و عملیاتی است که روی سایت انجام می دهیم تا در رتبه های خوب جستجوی گوگل قرار گیریم . از سری جملاتی که زیاد دراین باره می شنوید :
{ اگر سایت شما در صفحه اول گوگل نباشد شما دیده نمی شوید و حضور بیهوده ای در اینترنت دارید }
{اگر فلان سایت در فلان کلمه در صفحه اول گوگل می آید بخاطر انجام یک سری تکنیک و عملیاتی است که به آن سئو می گویند}
{شما باید روی سئو سایت خودتان سرمایه گذاری کنید پشیمان نمی شوید }
و بسیاری دیگر که مشابه این حرف ها هستند ، اهمیت بالای انجام سئو روی سایت شما را نشان میدهد . اگر بخواهیم ساده تر به این موضوع بپردازیم مثال مناسبی را برای شما مخاطبین داریم :
” وقتی برای کسب و کارتان وبسایت راه اندازی می کنید در ایتدای امر شما در بین سایر رقبا که آن ها هم زودتر از شما به فکر این راه افتاده اند واقعا دیده نمی شوید چرا که جایگاه سایت شما اصلا در چشم مشتریان و متقاضیان کار شما نیست، این که در چشم مشتری نیستید یعنی چه ؟ خود شما برای جستجوی مطلبی یا محصولی در اینترنت در همان لینک های ابتدایی به هدف خود می رسید و دیگر به سایت های متفاوت سر نمی زنید . به طور مثال اگر در زمینه کاری شما مشتری محصولی یا خدماتی را جستجو کند در همان لینک های ابتدایی به هدف خود میرسد و سایت شما در بهترین حالت برای شروع در رتبه صد هم قرار گیرد یعنی در صفحه دهم جستجو حاضر هستید . برای اینکه به جایگاه های خوب و مناسب برسید باید سئو انجام دهید و روی وبسایت خود کار کنید . این بود یک مثال ساده برای اهمیت و تعریف سئو . ”
چگونه سئو کنیم ؟
از قدیم گفته اند هرکسی را بهر کاری ساختند پس بهتر است انجام هر عملیات تخصصی را به متخصص آن واگذار کنیم اما ما در این مقاله سعی داریم به طور خلاصه قسمتهایی از انجام عملیات سئو را برای شما بازگو می کنیم .
جستجوی کلمات کلیدی
برای انجام عملیات سئو ابتدا باید کلمات کلیدی یک سایت را آنالیز کنیم و طبق جستجوی کاربران یک استراتژی را برای وبسایت خود بچینیم .
سئو درون صفحه یا داخلی و سئو خارجی یا برون صفحه
انجام لینک گذاری ها در داخل سایت و به طور کلی انجام عملیات سئو در داخل وبسایت را سئو داخلی یا درون صفحه می نامیم و بر موضوع هایی مانند تجربه کاربری ، بهبود نمایش وبسایت ، بهبود کد های سایت و … دلالت دارد. سئو برون صفحه نیز دقیقا خلاف این موضوع است و عملیاتی که در خارج از وبسایت صورت می گیرد را سئو برون صفحه می گویند ، مانند : بک لینک ها و مدیریت شبکه های اجتماعی و …
لینک گذاری ها
لینک گذاری ها در داخل وبسایت باید به گونه ای باشد که مخاطب و بازدید کننده را در صفخات مختلف سایت شما بچرخاند و تا به هدف خاص خودمان برسیم . لینک گذاری ها در خارج از وبسایت نیز که اصطلاحا بک لینک نایده می شود هم بسیار حائز اهمیت است و اعتبار خوبی را نزد گوگل بدست میآورید . بک لینک گذاری به این معناست که لینک های صفحات مختلف سایت را در وبسایت های دیگر و در جاهایی خارج از محیط سایت خودمان می گذاریم تا باعث حضور مخاطب شود .
تولید محتوی و مدیریت آن
تولید محتوا یکی از بخش های مهم برای سئو سایت می باشد ، تولید محتوا به این معناست که شما محتوا (مقالات) را در زمینه کسب و کار خودتان با موضوعاتی در ابعاد مختلف و جزئیات بیشتر می نویسید . تکنیک هایی که برای تولید محتوا انجام می شود مهم است که اصطلاحا آن محتوا یک محتوای سئو شده نامگذاری می شود . استفاده از تگ های مناسب و محتوایی که مخاطب پسند باشد بسیار برای گوگل حائز اهمیت است . سعی کنید در هر مقاله خود چند لینک داخلی و چند لینک خارجی نیز بگنجانید .
شبکه های اجتماعی
مدیریت شبکه های اجتماعی و رونق بخشیدن به آن نه تنها در فروش و تبلیغ برند و محصولات شما موثر است بلکه تاثیرات به سزایی در سئو سایت شما نیز دارد . در حال حاضر شبکه های اجتماعی اینستاگرام و تلگرام در ایران مخاطبین بسیار زیادی دارد و کسب و کارهایی در همین شبکه های اجتماعی درآمد مناسبی را داشته اند ، پس حتما باید روی باز کردن حساب در این دو شبکه اجتماعی برای کسب و کارتان فکر به سزایی کنید . اما در اصل سئو برخی از شبکه های اجتماعی دیگر نیز می تواند کمک شایانی به سایت بکند ایجاد لینک ها مختلف در برخی شبکه های اجتماعی میتواند موثر باشد .
بهینه سازی عنوان سایت
بهینه سازی عنوان سایت یعنی لینکی که مخاطب قبل ورود به سایت ما در صفحه نتایج گوگل با آن مواجه می شود را بهتر و مناسب تر کنیم . بهتر است از کلمه کلیدی اصلی سایتمان به عنوان کلمه اول استفاده کنیم .عنوان سئو یا عنوان مطلب نیز حتما باید داخل تگ (اچ یک) باشد .
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید از خدمات مشاوره سئو توسط شرکت سئوکار بهره مند شوید.
نتیجه گیری :
ما در این مقاله سعی داشتیم مطلبی درباره چگونگی کسب درآمد از وبسایت را به شما ارائه دهیم و اهمیت سئو را بازگو کنیم . حالا شاید بهتر از اهمیت این موضوع پرده برداشته شد و امیدواریم که اگر شما قصد راه اندازی یک وبسایت برای کسب و کار خود دارید به هیچ عنوان سئو را فراموش نکنید چرا که حضور نه چندان مفیدی را در اینترنت سپری خواهید کرد .
بهینه سازی موتور جستجو این امکان را به کسب کارهای نو پا میدهد تا سهم خود را از بازار کسب کنند و کم کم رشد مناسبی را داشته باشند و این در حالیست که اگر شما در یک زمینه کاری وارد شوید احتمال حذف شدن دردنیای واقعی و خارج از اینترنت توسط بزرگان این کارها بسیار زیاد است و دور از تصور نیست .
امیدوارم از مطالب ما لذت برده باشید .