انتقال وردپرس از لوکالهاست به سرور آنلاین
بسیاری از طراحان وب سایت، برای اینکه طرح های خودشون رو راحت تر و سریعتر به اتمام برسونن، بجای اینکه وب سایت رو در بستر وب طراحی کنند، اون رو روی لوکال هاست یا ۱۲۷.۰.۰.۱ طراحی میکنند و سپس بر روی سرور آپلود میکنند. روش های متفاوتی برای طراحی سایت و پروژه های وب در لوکال هاست وجود داره که یکی از محبوب ترین اون ها استفاده از Wamp Server هست. من در این مقاله، پیشفرض رو بر این میذارم که شما از Wamp Server استفاده میکنید گرچه انتقال سایت از سرویس های لوکالِ دیگر تفاوت چندانی با روشی که خدمتتون عرض میکنم نداره. من به شما وعده میدم که در مورد Wamp Server و روش استفاده از اون یک پست جامع بنویسم.
شاید از خودتون بپرسید که بعد از طراحی و کد نویسی وب سایت در لوکال هاست، اون رو چجوری به سرور سایت منتقل کنیم؟ دو پلاگین (که در آینده معرفیشون خواهم کرد) این کار رو برای شما انجام میدن. اما من در این نوشته به شما یاد میدم که این کار بصورت دستی و استاندارد چطور امکان پذیر هست.
برای این کار، شما به دو چیز نیاز دارید. اول، یک لوکال هاست هست که سایت و پروژه رو در اون طراحی میکنید و دوم یک سرور یا وب هاستینگ هست که سایت و پروژه طراحی شده رو در اون پیاده سازی و منتشر میکنید.
قدم اول- برون ریزی (Export) دیتابیس وردپرس از لوکال هاست
برای قدم اول، ما باید دیتابیس وردپرس رو از لوکال هاست Export کنیم. برای این کار، ابتدا بصورت پیشفرض آدرسhttp://localhost/phpmyadmin/
رو در مرورگر خودتون فراخوانی کنید. در این مرحله، اگر لوکال هاست از شما پسورد درخواست کرد، برای حذف پسورد دیتابیس از لوکال هاست، میتونید این نوشته رو بخونید.
حالا به منوی Export برید.
حالا تمامی جداول دیتابیس خودتون رو برای فشرده سازی انتخاب کنید. سپس با استفاده از گزینه تعبیه شده، این فایل Zip رو دانلود کنید.
قدم دوم- آپلود فایل های وردپرس به سرور
در این مرحله، باید با استفاده از یک کلاینت FTP و یا بصورت دستی، فایل های وردپرس رو از لوکال هاست به سرور منتقل کنیم. بدین ترتیب، فایل های وردپرس رو در دایرکتوری مناسب (مثلا public_html) آپلود کنید.
اگه بخوام بصورت دقیق تر این قسمت رو توضیح بدم، ابتدا فایل های وردپرس در لوکال هاست رو بصورت Zip در بیارید، سپس وارد هاستتون بشید و فایل Zip رو در دایرکتوری مناسب آپلود و سپس Extract کنید.
قدم سوم- ایجاد یک دیتابیس MySQL در سرور
بعد از اینکه فایل های وردپرس رو در هاست آپلود کردید، وقت این هست که دیتابیس رو در سرور Import کنید. برای این کار، به هاست خودتون (برای مثال Cpanel) لاگین کنید و به قسمت MySQL Database برید.
حالا یه اسم برای دیتابیس خودتون انتخاب کنید.
بعد از اینکه دیتابیس خودتون رو با یه اسم دلخواه ساختین، نوبت به تعیین یک Username و Password برای دیتابیس هست. در قسمت بعد این دو مقدار رو تعیین کنید و بعد دیتابیس و Username رو بر هم Add کنید. (این مراحل رو حتما بلدید دیگه؟)
قدم چهارم- درون ریزی (Import) دیتابیس وردپرس به سرور
حالا باید دیتابیسی که از لوکال هاست Export کرده بودیم رو در هاست Import کنیم. بدین منظور از منوی اصلی هاست به PHP My Admin وارد بشید. سپس دیتابیسی که در قسمت قبل ساختید رو انتخاب کنید. همونطور که میبینید در این دیتابیس هیچ جدولی وجود نداره. حالا وارد منوی Import بشید، فایل Zip دیتابیس وردپرس رو انتخاب و ایمپورت کنید.
قدم پنجم- تغییر آدرس سایت
شما سایت رو در لوکال هاست طراحی کردید. یعنی آدرس سایت شما http://localhost بوده. در این قسمت ما قصد داریم که این آدرس رو به آدرس دامین سایت تغییر بدیم.
به PHP My Admin وارد شده و سپس به قسمت جداول دیتابیس برید. حالا مطابق عکس زیر، Wp_Options رو انتخاب کرده و گزینه Browse رو بزنید. (توضیح: اگر شما در زمان نصب وردپرس پیشوند جداول دیتابیس خودتون رو تغییر داده باشید، بجای Wp-Options باید {prefix}_options رو مشاهده کنید که متغیر داخل آکُلاد پیشوند انتخاب شده ی شماست)
زیرِ فیلدِ options_name دنبال siteurl بگردید و اون رو باز کنید. در نهایت بر روی Edit کلیک کنید.
بعد از کلیک بر روی گزینه Edit یک صفحه متنی برای شما باز میشه. حالا در option_value دنبال Localhost Url بگردید و اون رو با آدرس دامین سایتتون جایگزین کنید. مثلا http://localhost/site رو به http://WpNote.ir تغییر بدید. برای ذخیره این حالت، بر روی دکمه ی Go کلیک کنید.
حالا در همین قسمت دنبال home بگردید و اون رو هم ویرایش کنید. فقط توجه داشته باشید که در این قسمت ممکنه شما چند صفحه از مقادیر رو داشته باشید. برای رفتن به صفحات بعد از دکمه < استفاده کنید. مقدار home رو نیز به ترتیب بالا تغییر بدید.
با این کار، ما تونستیم آدرس سایتمون رو از لوکال هاست به آدرس دامین سایت تغییر بدیم.
قدم ششم- آماده سازی سایت برای نمایش
برای اینکه سایت ما آماده نمایش بشه، باید کارهایی رو انجام بدیم. اولین قسمت این کارها ورود اطلاعات MySQL به فایل Config.php هست (این کار رو در قدم سوم انجام دادیم). برای انجام این کار ابتدا وارد دایرکتوری وردپرس خودتون (مثلا public_html) بشید و سپس فایل config.php رو انتخاب و ویرایش کنید. در صفحه متنی باز شده، در قسمت های DB_Name و DB_Username و DB_Password به ترتیب اسم دیتابیس، نام کاربری دیتابیس و رمز عبور دیتابیس رو وارد کنید و فایل رو ذخیره کنید.
حالا وارد ناحیه مدیریت وردپرستون بشید، منوی تنظیمات > همگانی رو فراخوانی کنید و دکمه ذخیره تغییرات رو بزنید. با این کار آدرس سایت شما در تنظیمات وردپرس هم بصورت صحیح ثبت میشه.
قدم هفتم- تصحیح عکس ها و لینک های شکسته
در فرآیند انتقال وردپرس از لوکال هاست به سرور آنلاین، شما عکس های غیر قابل نمایش و لینک های شکسته (لینک هایی که وجود داشتند، اما دیگه نیستند) خواهید داشت. برای تصحیح عکس ها و لینک های شکسته، ابتدا وارد PHP My Admin بشید و از منوهای بالای صفحه SQL رو انتخاب کنید. حالا کد زیر رو در ناحیه متنی صفحه قرار بدید و برای ذخیره تغییرات بر روی Go کلیک کنید.
توجه داشته باشید که باید بجای آدرس www.yourlivesite.com آدرس دامین سایت خودتون رو وارد کنید. همچنین آدرس لوکال هاست رو از localhost/test/ به آدرس لوکال هاست خودتون تغییر بدید.
۱
|
UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE(post_content, ‘localhost/test/’, ‘www.yourlivesite.com’);
|
خب!
همه چیز تموم شد. سایت شما از لوکال هاست به سرور آنلاین با موفقیت انتقال پیدا کرد.
منبع: وردپرس نوت